Gratis hjemmeside

En hjemmeside skal ikke “koste” noget. Gratis er ikke noget du forbinder med kvalitet, vel?
Så kan vi ikke blive enige om, at en hjemmeside er en investering i din virksomhed, og en investering har en pris og skal give et afkast.
Med andre ord, skal du tjene penge på din webside!

Når man laver en webside, som skal give dig succes, er der en ting der har større betydning end noget som helst andet. Det er at den bliver set.
Der er 1.000.000.000+ websider på nettet, og du drukner i mængden, hvis ikke du tager synlighed seriøst. Siden (og din virksomhed) skal markedsføres.

  • En god markedsføring er med til at give dig synlighed.
  • Synlighed giver dig kunder.
  • Kunder er penge til dig.

Digital markedsføring

Uanset om du sælger i Danmark, Rusland eller for eksempel på vort største eksportmarked Tyskland, er det nødvendigt at tage professionelt hånd om din webside.
Du skal under alle omstændigheder har udpeget dine målgrupper. Herfra kan vi rådgive om hvordan du billigst og bedst kommer i kontakt med dine kunder.
Vi laver sproganalyser, ser på de medier der er relevante for dig og dine produkter, vi ser på den søgemaskine der giver dig det rigtige resultat. Er der data fra din nuværende Google Analytics er de væsentlige i den behovsanalyse vi foretager.
Er dit marked Danmark, er det Google der er søgemaskinen. Er det Rusland hedder søgemaskinen Yandex. I Japan er det Yahoo.
Hvad med domænenavnet, opsætningen i forhold til det geografiske, hostingen etc.. Der er meget der skal tages hensyn til, når du skal have afkast for din investering!

Lad os starte med et møde, så vi får afdækket dine ønsker og behov. Så kan vi målrette din vej til succes på nettet.

Ring +45 30 36 79 75